papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2020-02-18

Ο συμμαθητής μου (ΣΣΕ-82) Ταξχος ε.α. Ιωάννης Αλεξέας Υποψήφιος για μέλος του ΔΣ της ΕΑΑΣ - Καλή επιτυχία συμμαθητή!

Αγαπητοί Συνάδελφοι, θα ήθελα με την ευκαιρία των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέων μελών του ΔΣ/ΕΑΑΣ στις 23 Φεβ 2020 να εστιάσω λίγο την προσοχή σας στο τι είναι η ΕΑΑΣ σήμερα και πώς εγώ την βλέπω αύριο. Με βάσει το νομοθετικό πλαίσιο που την διέπει, το καταστατικό λειτουργίας της και την διαδικασία των αρχαιρεσιών οι συνάδελφοι που συνεισφέρουν στο ΜΤΣ (είναι εν δυνάμει μέλη) υπέρ της ΕΑΑΣ είναι περίπου 35.000, οι εγγεγραμμένοι στην ΕΑΑΣ (οι κατέχοντες ταυτότητα ) είναι περίπου 24.000 και στις προηγούμενες αρχαιρεσίες συμμετείχαν περίπου 6.400. Το γεγονός αυτό από μόνο του είναι απογοητευτικό και καταδεικνύει το μειωμένο ενδιαφέρον των συναδέλφων για την θεμελιώδη διαδικασία της Ένωσης που είναι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του κεντρικού της οργάνου λειτουργίας.
Προτρέπω όλους για ενεργή συμμετοχή στις αρχαιρεσίες που θα ανεβάσει τα παραπάνω νούμερα σε αποδεκτά επίπεδα και το κυριότερο προσβλέπω σε ενεργή συμμετοχή την επόμενη μέρα στην λειτουργία και στις πολλαπλές δραστηριότητες της ΕΑΑΣ που έρχονται σε κεντρικό και σε περιφερειακό επίπεδο έτσι ώστε να ανακτήσει το κύρος που της αρμόζει στην κοινωνία μας με την απαιτούμενη εξωστρέφεια.
Δεν θα επεκταθώ σε άλλα θέματα  όποιος επιθυμεί μπορεί να ανατρέξει στις θέσεις – επιδιώξεις  παρακάτω οι οποίες επιγραμματικά περιγράφουν τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν την Ένωση και αποτελούν προτάσεις για συζήτηση και κατάλληλη επεξεργασία από τα παραρτήματα και τα μέλη μας για μελλοντική υλοποίηση από την ΕΑΑΣ.
Είμαι στην διάθεση οποιουδήποτε συναδέλφου για περαιτέρω ανταλλαγή απόψεων.
Με εκτίμηση,
Ταξχος ε.α., Ιωάννης Αλεξέας
Κιν. 6909606312, e-mailioanalexeas@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.