papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2020-03-28

Σταδιακή η ανοιξιάτικη αιμοδοσία από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος

Το τελευταίο διάστημα λόγω του φόβου μετάδοσης του κορωνοϊού παρατηρείται μία δυσκολία των εθελοντών αιμοδοτών να μεταβούν στα Νοσοκομεία με αποτέλεσμα να παρατηρείται οξεία μείωση των αποθεμάτων αίματος στη χώρα. Αίμα που κάποιοι συνάνθρωποί μας το έχουν απόλυτη ανάγκη.
Έχοντας στο μυαλό μας το παραπάνω και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας έχουμε ξεκινήσει ως Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος (ΣΑΑΤΧΣ) Θεσσαλίας με τη βοήθεια μελών και φίλων μας τη σταδιακή αιμοδοσία σε διαφορετικές ημερομηνίες.
Σημαντικό και ενθαρρυντικό στοιχείο, ότι το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και ειδικότερα του  τμήματος αιμοδοσίας, τηρούν με απόλυτη ευλάβεια όλους τους κανόνες ασφαλείας, κανένας χωρίς μάσκα, απολυμαντικό υγρό παντού με προτροπές για χρήση και παρατηρήσεις για τήρηση αποστάσεων.
Εκ μέρους του ΔΣ του Συνδέσμου, ο πρόεδρος Απόστολος Παπαπαρίσης και ο υπεύθυνος αιμοδοσίας Χαράλαμπος Σαμαράς ευχαριστούν θερμά όλους τους αιμοδότες με ιδιαίτερη μνεία στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.