papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-07-10

HOMO ANENGEPHALUS!

Γράφει ο Γιάννης Παρίσης (από το facebook)
HOMO ANENGEPHALUS!

Λίγο πριν το μεσημέρι, στην καθιερωμένη ουρά του ΑΤΜ, για το καθημερινό 50ευρω της υπερηφάνειας και της αξιοπρέπειας. Ο νεαρός αστυνομικός βοηθά με ευγένεια μια γηραιά κυρία να εισέλθει στην τράπεζα. Όμορφη εικόνα που την χαλάει μια φωνή, μέσα από την ουρά: «Αυτή είναι η Αστυνομία της Αριστεράς. Με την Δεξιά έδερνε τον κόσμο». Γυρίσαμε όλοι σχεδόν προς το μέρος της φωνής. Τι να του πεις και τι να του εξηγήσεις. Ο τύπος φαινόταν ότι ανήκει στην κατηγορία των homo anengephalus, αυτών δηλαδή που έχουν «εξασφαλισμένο» ότι δεν κινδυνεύουν από… εγκεφαλικό, μια και κάτι τέτοιο προϋποθέτει την… ύπαρξη εγκεφάλου.
Το περιστατικό έγινε αφορμή για κάποιες σκέψεις και συζήτηση από κάποιους της ουράς: Μπορούμε να φανταστούμε τι θα συνέβαινε στη χώρα αν η προηγούμενη κυβέρνηση είχε επιβάλλει capital control και έστηνε τους πολίτες στην ουρά των ΑΤΜ. Πόσα κατεστραμμένα καταστήματα, αυτοκίνητα και τράπεζες, πόσοι υπάλληλοι τραπεζών στα νοσοκομεία αν όχι νεκροί (έχουμε το προηγούμενο της MARFIN), πόσοι τραυματίες αστυνομικοί, πόσες πόλεις σε παράλυση;
Να λοιπόν γιατί μόνο μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να επιβάλει ένα Μνημόνιο των 12 δις και οι homo anengephalus να πιστεύουν ότι «σχίζει τα Μνημόνια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.