papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2015-09-30

Τι είπε ο ΑΝΥΠΟΙΚ κ. Αλεξιάδης για τη φορολογία εισοδημάτων άνω και κάτω των 12.000 ευρώ, τον ΕΝΦΙΑ κλπ

Αφού ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Αλεξιάδης, σε συνέντευξη στο ΡΣ ΑΠΕ/ΜΠΕ (Πρακτορείο 104,9) κατηγόρησε τα ΜΜΕ και την αντιπολίτευση για καταστροφολογία αναφέρεται στο θέμα της φορολόγησης των εισοδημάτων άνω και κάτω των 12.000 ευρώ. Διαβάστε με προσοχή τι λέει και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα...
«Ερ.: Εννοείτε τώρα αυτά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σε σχέση με τη φορολόγηση, τις 12 χιλιάδες ευρώ, αυτά εννοείται κύριε υπουργέ;

Απ.: ….. για παράδειγμα, με φωνάζουνε χθες σε ραδιόφωνο και λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιβαρύνουμε εισοδήματα τουλάχιστον αυτά που είναι μέχρι 12.000 ευρώ γιατί αυτή ήταν η ερώτηση. Διαβάζω σήμερα είδηση νέες επιβαρύνσεις προανήγγειλε ο Αλεξιάδης για εισοδήματα πάνω από 12.000 ευρώ. Θα τρελαθούμε σε αυτή τη χώρα. Κρατάμε την ψυχραιμία μας, λοιμούς, καταποντισμούς, καταστροφές δεν θα έχουμε στα θέματα φορολογίας.
Ερ.: Ούτε κάτω από 12.000 ούτε πάνω από 12.000;
Απ.: Κοιτάξτε. Είναι σαφές αυτό το οποίο υπογράψανε και δεχθήκανε στη Βουλή 222 βουλευτές το ψήφισαν πέντε κόμματα απ΄ ότι θυμάμαι για τα θέματα της συμφωνίας. Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω από την επόμενη μέρα κάποιοι να προσπαθούν να διαφοροποιηθούν να διαφωνήσουν να πουν ναι μεν αλλά. Είναι συγκεκριμένη η συμφωνία. Και είναι αποτυπωμένη στη συμφωνία μέσα με τον πιο σαφή τρόπο το τι πρόκειται να γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα. Δεν χρειάζεται καταστροφολογία ούτε υπερβολές. ΕΝΦΙΑ είχαμε και το ’14 έχουμε και το ’15.
Ερ.: Ισχύει το 20 του μηνός κύριε υπουργέ;
Απ.: Ισχύει ότι μέχρι τέλους του μήνα, μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου θα εκτυπωθούν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ θα αποσταλούν και ο κόσμος πρέπει μέχρι τέλος του μηνός να πληρώσει την πρώτη δόση για τον ΕΝΦΙΑ.»
Η πλήρης συνέντευξη του ΑΝΥΠΟΙΚ κ. Αλεξιάδη [ΕΔΩ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.