papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-09-06

Αυτό είναι Δημοκρατία; Αυτό είναι Κράτος Δικαίου; Γιατί δεν εφαρμόζονται οι αποφάσεις του ΣτΕ για εε και εα στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ;

Μας έχουν συνηθίσει οι της ΠΟΑΣΥ σε πρωτότυπες ενέργειες. Πριν λίγο καιρό έκαναν "κατάληψη" στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και ανάγκασαν τους μόνιμους καταληψίες να καταφερθούν εναντίον του εαυτού τους. 
Έτσι και τώρα πραγματοποίησαν συμβολική ένστολη διαμαρτυρία με αφορμή τις ιστορικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας πραγματοποιεί η ΠΟΑΣΥ από το πρωί με αποδέκτη την Ελληνική Κυβέρνηση και κύρια στόχευση την πλήρη συμμόρφωση του οικονομικού της επιτελείου στα διατασσόμενα με τελεσίδικο και ξεκάθαρο τρόπο από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. «Οι αποφάσεις του ΣτΕ για τα κανάλια εφαρμόζονται άμεσα! Οι αποφάσεις του ΣτΕ που δικαιώνουν τους εργαζόμενους ένστολους, δεν εφαρμόζονται ΠΟΤΕ!! Δυο μέτρα και δυο σταθμά; ΓΙΑΤΙ; Αυτό είναι Δημοκρατία; Αυτό είναι Κράτος Δικαίου;», είναι τα πελώρια ερωτηματικά που τίθενται και αποτυπώνονται στο πανό που αναρτήθηκε έξω από το κτίριο του ΣτΕ επί της Πανεπιστημίου στο πλαίσιο της παρέμβασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.