papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-12-11

Να αποποινικοποιηθεί το κάψιμο της σημαίας, ζητεί ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος

ΣΧΟΛΙΟ: Κι αυτός ήταν υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ
Nα ανοίξει ένας διάλογος προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας, ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι πρότινος υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, σε συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κυριακής». Ο κ. Παρασκευόπουλος υποστηρίζει πως η πράξη αυτή πρέπει να αποδοκιμάζεται πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά, κάτι που κατά την άποψή του, είναι και πιο αποτελεσματικός τρόπος. «Τιμώ την ελληνική σημαία και πιστεύω ότι η ηθικο-κοινωνική αποδοκιμασία των προσβολών της θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική», λέει χαρακτηριστικά. Η συνέχεια [ΕΔΩ].

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΟΡΚΊΣΤΗΚΑ ΝΑ ΦΥΛΑΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ (ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΥ) ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΡΕΦΩ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΟΥ. ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΦΟΥ 43 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANΘΕΛΛΗΝΕΣ 1000% ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ Η' ΜΑΣΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ!!! ΕΛΕΕΙΝΟΙ ....Η' ΑΝΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΡΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΤΑΖΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.