papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2017-03-14

Ομαδική αποχώρηση από τη «Συμπαράταξη»: Μετέτρεψαν το δήμο σε κονκλάβιο κουμπάρων, κολλητών και ημετέρων

Με βαριές καταγγελίες αποχωρούν από τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» έξι στελέχη της, δύο εκλεγμένα και τέσσερα υποψήφια στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Με κοινή επιστολή αποχώρησης, μιλούν ανυπαρξία έργου και κάνουν λόγο για έναν δήμο που μετατράπηκε σε «κονκλάβιο κουμπάρων, κολλητών και ημετέρων».

Την επιστολή αποχώρησης υπογράφουν συγκεκριμένα η εκλεγμένη του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος κ. Μαρία Κωστούλα, η εκλεγμένη του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος κ. Βασιλική Αρβανίτη και οι υποψήφιοι κ.κ. Ευάγγελος Στεφανής, Νίκος Ευθυμίου, Παναγιώτης Στρατής, και Χρήστος Γκουσκούνης.
Αναλυτικά η επιστολή όπως την παρέλαβε το onlarissa.gr:
«Από την πρώτη Κυριακή των εκλογών πέρασαν κιόλας 33 ολόκληροι μήνες.
Σε όλο αυτό το διάστημα, παρά τα όσα γίνονταν ή καλύτερα δεν γίνονταν, επιλέξαμε να σιωπήσουμε ελπίζοντας ότι κάτι θα αλλάξει, θα βελτιωθεί, αλλά σε καμία περίπτωση να τα αγνοήσουμε. Και περιμέναμε… Μάταια εν τέλει, αλλά περιμέναμε!
Σε αυτό το διάστημα η παράταξη που δημιουργήθηκε και διεκδίκησε με γνώμονα τη διαφάνεια, την ψήφο των δημοτών, έχει πλέον μετατρέψει το δήμο σε κονκλάβιο κουμπάρων, κολλητών και ημετέρων.
Επειδή κάποιοι από εμάς δεν αντιμετωπίσαμε αυτή την πρόσκληση – πρόκληση της ανάμειξης με τα κοινά, ούτε ως δημόσιες σχέσεις, ούτε ως ευκαιρία φωτογραφήσεων και εκδηλώσεων, ούτε ως ενός ανδρός αρχή, αλλά ως βήμα κοινής προγραμματικής και συλλογικής δράσης με μοναδικό σκοπό το καλύτερο αύριο για την πόλη μας, σκοπός που παραμένει ανεκπλήρωτος μέχρι και σήμερα.
Δηλώνουμε ότι αδυνατούμε πλέον να ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση και αποχωρούμε από τη Συμπαράταξη Λαρισαίων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.