papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2018-08-17

Βράβευση Προσωπικού από τον εορτάζοντα (χθες 16/8) Α/ΓΕΣ - Χρόνια πολλά Αλκιβιάδη!

Την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018, πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Γενικού Επιτελείου Στρατού, τελετή βράβευσης προσωπικού, κατά την οποία ο Αρχηγός του ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής:
- Απένειμε νέο ξίφος στον Ταγματάρχη (ΠΖ) Δημήτριο Κοκολάκη, του οποίου το ξίφος που του απονεμήθηκε στην τελετή ορκωμοσίας ως Ανθυπολοχαγού και αποτελεί σύμβολο τιμής του Έλληνα Αξιωματικού, κάηκε κατά την πυρκαγιά της 23 Ιουλίου 2018.
- Βράβευσε τον Εθελοντή Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) Αρχιλοχία Τεθωρακισμένων (ΤΘ) Ευάγγελο Σεφερλή, διότι την 23 Ιουλίου 2018, κατά την πυρκαγιά στο Κέντρο Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ) Αγίου Ανδρέα, ο Αρχιλοχίας, προέβη στην εκκένωση των υπηρεσιακών οχημάτων, αδιαφορώντας για το προσωπικό του όχημα, το οποίο και καταστράφηκε από τη φωτιά. Ο εν λόγω Υπαξιωματικός απέδειξε με την συμπεριφορά του, ότι η αγάπη του για την Πατρίδα είναι υπεράνω οποιουδήποτε προσωπικού συμφέροντος και για τον λόγο αυτό η Υπηρεσία, πέραν της ηθικής αμοιβής, προέβη σε ενέργειες για την αποκατάσταση της περιουσίας του.
- Απένειμε Εύφημο Μνεία στους Επαγγελματία Οπλίτη (ΕΠ.ΟΠ.) Λοχία Διαβιβάσεων (ΔΒ) Παναγιώτη Τσιαμαντάνη και Δεκανέα Πεζοναυτών (ΠΖΝ) Ελευθέριο Χουρσανίδη, διότι την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018, στην περιοχή του Βόλου, αψηφώντας τον κίνδυνο, απεγκλώβισαν 64χρονο ιδιώτη και την 8χρονη εγγονή του, οι οποίοι επέβαιναν σε όχημα που εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στη θάλασσα.
Στην τελετή βράβευσης παρέστησαν μέλη των οικογενειών του προσωπικού μας. Με τις πράξεις τους αυτές, τα Στελέχη και Οπλίτες Θητείας του Στρατού Ξηράς, καταδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι το ήθος, η υψηλή αίσθηση καθήκοντος και η αγάπη προς την Πατρίδα, αποτελούν αρετές που ναι μεν εκδηλώνονται καθημερινά, έρχονται όμως πρωτίστως στην επιφάνεια, όταν οι έκτακτες συνθήκες το απαιτήσουν.
#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmy, #ΕίμαστεΠαντού, #WeAreEverywhere, #ΕίμαστεΥπερήφανοι, #WeAreProud

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.