papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2019-05-07

Διάλεξη Ν. Λυγερού «Το μέλλον των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου!» μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας "Ο ΠΥΡΡΟΣ"

Στη Λάρισα θα βρίσκεται και πάλι ο γνωστός στρατηγικός σύμβουλος δρ. Νίκος Λυγερός την προσεχή Τετάρτη 8 Μαΐου, με πρόσκληση του Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας "Ο ΠΥΡΡΟΣ" για την υποστήριξη των δικαιωμάτων της Βορείου Ηπείρου και την αντιμετώπιση των έντονων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ελληνική εθνική μειονότητα με τις μεθοδεύσεις και καταπατήσεις στις οποίες προτίθεται να προβεί η κυβέρνηση Ράμα. 
Η διάλεξη θα δοθεί στη μεγάλη αίθουσα του αμφιθεάτρου του 4ου Δημοτικού Σχολείου (Ανθ. Γαζή με Κουμουνδούρου) και ώρα 6.00 μμ με θέμα: “Το μέλλον των Ελλήνων στη Βόρεια Ήπειρο” όπου ο Δάσκαλος θα αναλύσει τα δικαιώματα των Ελλήνων ως αυτόχθονου λαού μέσα στο Αλβανικό Κράτος, τους κινδύνους που διατρέχουν, την ανάγκη και τον τρόπο προστασίας τους. Η κρισιμότητα της κατάστασης επιβάλλει την παρουσία όλων. 

Πληροφορίες και την αφίσα της εκδήλωσης θα βρείτε στο site του δρ. Ν. Λυγερού: http://www.lygeros.org/talk.php?talk=20190508_larisa

Επίσης, πληροφορίες θα βρείτε στο site του Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών «Ο ΠΥΡΡΟΣ»: http://www.o-pyrros.gr/anakoinoseis/162-ekdilosi-to-mellon-twn-ellhnwn-sti-boreio-hpeiro




Η Πρωτοβουλία Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία (ΠΠΛ-Μ), συστήνει στα μέλη της να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα αυτή ομιλία για ένα θέμα που από μόνο του είναι πάντα επίκαιρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.