papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2019-10-09

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ταχύτατος Υπολογισμός Ανταποδοτικής Σύνταξης

Επειδή τελευταίως γίνεται πολύ συζήτηση αν και κατά πόσο υπολογίσθηκε με ορθό τρόπο η ανταποδοτική σύνταξη, θυμήθηκα ότι για τον υπολογισμό της ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ σύνταξης, του ΝΕΟΥ ποσού σύνταξης και εν τέλει του τελικού πληρωτέου σε συνεργασία με τον συνάδελφο κ. Σουφλή παρουσιάσαμε ένα excel-φυλλο την 27-11-2017 (ΕΔΩ) και την 8-12-2017 (ΕΔΩ). Το excel-φυλλο αυτό υπολόγιζε με απίστευτη ταχύτητα και είχε τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα με αυτά του έγκυρου site του κ. Καρασαββίδη enstoloi.net σε ότι αφορά στην ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ και στη ΝΕΑ σύνταξη. 
Σε ότι αφορά στο πληρωτέο σαφώς υπερείχε το site enstoloi.net καθόσον οι παράγοντες που έπρεπε να ληφθούν υπόψη θα επηρέαζαν κατά πολύ την ταχύτητα υπολογισμού, που ήταν ο κύριος στόχος της προσπάθειας μας. Τότε ίσως ελάχιστοι πίστευαν την ορθότητα των αποτελεσμάτων. 
Ας δούμε όμως πως βάζοντας μόνον 2 αριθμούς ["Συνολική Συντάξιμη Υπηρεσία" και "Συντάξιμες Αποδοχές"] υπολογίζουμε με απόλυτη ακρίβεια την ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ και τη ΝΕΑ σύνταξη.
το excel-φυλλο μπορείτε να το βρείτε [εδώ]. 
Θα εμφανισθεί όπως παρακάτω
Στη συνέχεια κατεβάζουμε το excel-φυλλο στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή μας κάνοντας κλικ εκεί που δείχνει το πράσινο βελάκι
Αφού ενεργοποιήσουμε τις μακροεντολές
συμπληρώνουμε τις "Συντάξιμες αποδοχές" και τα "Έτη Υπηρεσίας" μπορούμε να δούμε με ακρίβεια την ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ και τη ΝΕΑ σύνταξη 
Τις "Συντάξιμες αποδοχές" και τα "Έτη Υπηρεσίας" τα βρίσκουμε στη Στη Συνταξιοδοτική Πράξη (Απόφαση Σύνταξης) που φαίνεται παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.