papaparisis
---> Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων. <----

2016-08-28

Απάντηση στα "παπαγαλάκια" Καμμένου!

Γράφει ο Ηλίας Νατσιούλας
Να βάλουμε τα πράγματα στη θέση και να αφήσουμε τα "παπαγαλάκια" στο παιχνίδι τους.
Καταρχήν, ο κ. Καμμένος συμμετέχει στην Κυβέρνηση με την προϋπόθεση της υλοποίησης της απόφασης του ΣτΕ. Κάποια στιγμή επί Κυβερνήσεως του θεωρητικά θα πρέπει να δοθούν αυτά τα χρήματα, έστω και όταν όπως λένε "το επιτρέψουν οι συνθήκες". Το τι θα γίνει είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Άρα απαίτηση του κ. Καμμένου πρέπει να είναι να Αγγιχτούν τα μισθολόγια των ΕΔ (Επ ευκαιρίας ένα είναι το μισθολόγιο) ώστε να δοθεί το υπόλοιπο 50% του ΣτΕ.
Γιατί να γίνει υποχώρηση τώρα και να λέμε ΑΠΟΧΩΡΏ αν πειραχτούν, δηλαδή προς τα κάτω τα μισθολόγια;
Δηλαδή χωρίς υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ, της νέας πρόσφατα εκδοθείσας, είναι όλα καλά;
Γιατί να πειραχτει το μισθολόγιο των ΕΔ όταν σύμφωνα με εξαγγελίες και διαβεβαιώσεις έχουν εξευρεθεί τόσο τα ισοδύναμα για το μή πάγωμα των μισθολογικών προαγωγών όσο και για την υλοποίηση της απόφαση του ΣτΕ, τουλάχιστον για τα στελέχη των ΕΔ;
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξαναδούμε άλλη μια φορά το έργο όπου τα "παπαγαλάκια" πετάνε ειδήσεις και στο τέλος θα μας προβάλλουν ως επιτυχία την αποφυγή νέου μισθολογίου και απλά θα έχουμε ένα πάγωμα μισθολογικών προαγωγών για τα έτη 2017 και 2018.
Αυτό δηλαδή να θεωρηθεί ως Επιτυχία!
Ξέρετε τα "παπαγαλάκια" ξέχασαν ότι από την αύξηση περάσαμε σε μη περαιτέρω μείωση. Και η μη περαιτέρω μείωση μπορεί και να σημάνει στις επόμενες μέρες "δεν τίθεται θέμα με πάγωμα μισθολογικών προαγωγών ή και προσωπική διαφορά καθώς πρακτικά δεν πειράζεται ο σημερινός μισθός των στελεχών των ΕΔ". Θα συνεχίσει να δίνεται ίδιος μισθός για πολλά χρόνια.
Ο χρόνος για άλλη μια φορά θα δείξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Οι απόψεις - τοποθετήσεις - σχόλια γίνονται με δική σας ευθύνη.